Lommerhuizen maakt blijven wonen in uw eigen 'thuis' mogelijk!

Met Lommerhuizen heeft u de mogelijkheid uw overwaarde te verzilveren terwijl u in uw eigen woning kunt blijven wonen.


Aanvang

U verkoopt uw woning aan Lommerhuizen. De aankoopwaarde is gebaseerd op de taxatiewaarde in plaats van de executiewaarde. Aan de hand van de aankoopwaarde wordt een huurbedrag bepaald. Deze huur moet uiteraard betaald worden. Lommerhuizen neemt de zorg voor het beheer en onderhoud aan de woning, de eigenaarslasten en het risico op waardevermindering op zich.

Door middel van onze unieke vooruitbetaalde huur, betaalt u direct uit de overwaarde een deel van de huur vooruit, waardoor u zelf de hoogte van uw maandelijkse huurlast kunt bepalen. Misschien wilt u de hele huur direct vooruit betalen, zodat u gedurende uw huurperiode helemaal niets meer betaalt per maand? Dat is mogelijk. Indien u daarentegen zoveel mogelijk uitgekeerd krijgen is dat ook een optie, u behoudt dan een maandelijkse woonlast.

Huurperiode
Lommerhuizen zort gedurende de huurperiode voor het beheer en onderhoud van de woning, u hoeft hier niet meer naa om te kijken. Doordat u huurder wordt in plaats van eigenaar, komen alle eigenaarslaten voor u te vervallen! Lommerhuizen neemt deze voor haar rekening. Voor aanvullende wensen en behoeften kunt u gebruik maken van ons servicepakket.

Beëindiging
Door de unieke constructie blijft u als huurder profiteren van een waardestijging van de woning. Dit betekent dat u bij beeindiging van de huurovereenkomst nogmaals geld uitgekeerd krijgt, wanneer Lommerhuizen de woning met een meerwaarde verkoopt! Bij een eventuele waardevermindering zult u bij Lommerhuizen nooit achterblijven met een restschuld. Dit is het risico dat Lommerhuizen loopt.

Elk mens en elke situatie is anders, daarom levert Lommerhuizen maatwerk. Wij bespreken zeer uitvoerig met u de mogelijkheden en passen Direct Zorgeloos Genieten aan uw specifieke woonwensen aan.

 

 


home  |  aanvraag nieuwsbrief  |  contact  |  disclaimer