Klantervaringen Lommerhuizen

Regelmatig ontvangen wij reacties van onze klanten over hoe zij Lommerhuizen ervaren. Wij hebben ze voor u hieronder op een rijtje gezet.


De heer Gerritsen en mevrouw Gerritsen-Jongerius

"Blijven wonen in ons eigen huis, de woonlasten verlaagd en ook nog geld ontvangen om het leven aangenamer te maken". Wat zijn wij blij dat we met Lommerhuizen in contact gekomen zijn.

 

10-11-2015

De heer en mevrouw Van der Bank 


"Het bezit van een huis is heel plezierig. Maar bij het voortschrijden der jaren duiken er toch wel wat problemen op, zoals: het onderhoud, de tuin, alle financiele regelingen (waaronder de belastingen en hypotheek) en in verband hiermee de zorg om de oude dag. Zeker omdat er meestal één persoon achterblijft.

Een oplossing hiervoor is: het huis waaraan je zo gehecht bent geraakt verkopen en terug huren. In een klap zijn dan alle problemen opgelost. Een paar jaar geleden is een oplossing hiervoor gevonden door Lommerhuizen. Met medewerking van het Ministerie van Volkshuisvesting en de Vereniging Eigen Huis is een project ontwikkeld onder de titel: Direct Zorgeloos Genieten. Na bestudering van alle informatie besloten wij een aanvraag in te dienen. Al gauw merkten wij dat niet alleen wij maar ook Lommerhuizen heel serieus met dit voor ons belangrijke vraagstuk omgingen. Hetgeen uiteraard veel vertrouwen gaf. Het computerprogramma, dat een belangrijke rol speelde in de onderhandelingen, liet verbazingwekkend zien, dat zeker met onze belangen rekening werd gehouden.

Nu we enige tijd huren merken we, dat veel mensen om allerlei redenen, dezelfde problemen hebben, die wij inmiddels hebben opgelost.

Wat het wonen betreft zien wij nu onze toekomst
zorgeloos tegemoet!"

02-03-2014


Hein en Jannie de Jong

"Wij hebben gekozen voor Lommerhuizen, omdat:
- we niet hoeven te verhuizen
- geld hebben ontvangen, dat we als aanvulling op ons pensioen kunnen gebruiken
- onze maandelijkse lasten verlaagd zijn naar een voor ons betaalbaar bedrag
- als ik overlijd, kan mijn vrouw blijven wonen in ons huis
- als wij beiden overlijden, ontvangen de kinderen nog steeds geld uit de woning
- na 10 jaar huren, we nog steeds een deel van de waardeontwikkeling uitgekeerd krijgen
- Lommerhuizen ons met raad en daad heeft bijgestaan"

19-11-2013
 

De heer en mevrouw De Vries

"Mijn vrouw en ik wonen al jaren met veel plezier in onze woning. Toen het einde van onze levensverzekeringen naderde, ben ik andere mogelijkheden gaan onderzoeken, want ons AOW-inkomen was te laag om te blijven leven, zoals we deden. In ons huis zat een enorme overwaarde, aangezien ik nog een zeer minimale hypotheekschuld had. Ik had altijd gedacht dat ik via de bank een nieuwe hypotheek zou kunnen afsluiten, omdat ons huis een flinke overwaarde had. Al snel bleek dat dit geen optie was, wij ontvingen te weinig inkomen en we waren te oud! 

De andere mogelijkheid was de woning verkopen en ergens anders gaan wonen. Maar dit was geen optie voor ons. Dit is het huis dat wij samen hebben gebouwd, waar wij onze kinderen hebben grootgebracht en waar onze kleinkinderen met ontzettend veel plezier komen. Al onze herinneringen zitten in dit huis.

Toen een kennis van ons mij wees op Lommerhuizen, was ik vrij sceptisch. Maar nadat ik hun verhaal had aangehoord, vielen de puzzelstukjes langzaam op hun plaats. Wij zouden kunnen blijven wonen in ons huis en kregen de overwaarde op onze bankrekening gestort. De medewerker van Lommerhuizen had alle begrip voor onze situatie en heeft ons de benodigde tijd en ruimte gegeven. Wanneer ik vragen had, belde ik en werd alles toegelicht. Uit alle gesprekken, bleek dat Lommerhuizen de juiste partij was voor ons. De mogelijkheid die zij bieden is allesomvattend. Zonder zorgen blijven wonen in ons huis met  geld op de bankrekening. Wij kunnen onze AOW maandelijks aanvullen, zonder een lening af te sluiten. Wij bepalen zelf hoe lang we hier blijven wonen, maar als het aan ons ligt, duurt dat nog jaren!"

13-10-2012

 

De heer en mevrouw Van Dijk

"Wij zijn via onze financiële adviseur bij Lommerhuizen terecht gekomen. 
Onze adviseur had reeds informatie opgevraagd voordat wij daadwerkelijk met Lommerhuizen in gesprek gingen. Jasper weet alles van onze financiële zaken en wij vertrouwen hem dan ook blindelings. Elk gesprek met Lommerhuizen geschiedde dan ook met ons én Jasper. Ieder document is op ons verzoek eerst naar Jasper verzonden, zodat hij het kon controleren en daarna konden wij het met een gerust hart ondertekenen. 

Lommerhuizen heeft er ook nooit een probleem van gemaakt dat het teveel moeite was en dat vind ik fijn. Nu kunnen we nog 10 jaar in ons huis blijven wonen. Onze maandelijkse woonlasten zijn verlaagd en we hebben flink wat geld gekregen. 

Al bij al, een goede oplossing."

23-9-2012

 

Peter Verkooijen

"Vorig jaar heb ik mijn bedrijf failliet moeten laten verklaren, vanwege de recessie. Daardoor had ik torenhoge schulden bij de bank. Na vele gesprekken over en weer met de bank, was de enige oplossing dat de woning verkocht moest worden, zodat mijn schuld bij de bank afgelost kon worden. Dit was voor mij geen oplossing, maar welk idee ik ook bedacht, het werd van de tafel geveegd. De schuld moest volledig afgelost worden en meedenken ho maar! 

Maar ik vond het vreselijk onze kinderen, in deze al zo hectische periode, ook nog uit hun eigen omgeving te halen. Bij Lommerhuizen werd aan de hand van mijn gegevens een berekening gemaakt, waar ik heel erg blij mee was. Het gehele traject is op mijn verzoek heel snel verlopen, zodat ik zo snel mogelijk van de bank af was en mijn leven weer kon gaan opbouwen. Ik heb inmiddels een andere baan en ben nu langzaam alles weer op de rails aan het krijgen."

15-09-2012

 

Mevrouw Bos - Van Dijk

"Begin 2011 ben ik in zee gegaan met Lommerhuizen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Vlotte afhandeling en ik krijg altijd een duidelijk antwoord op mijn vragen."

23-07-2012

 

Mevrouw De Wit

"Mijn ervaring met Lommerhuizen is heel goed.

Begin 2011 heb ik op het laatste moment afgezien van de verkoop van mijn woning. In 2012 heb ik toch weer een beroep gedaan op Lommerhuizen. Ik had niet verwacht dat deze tweede keer het contact net zo prettig zou zijn. Correct, direct, klantvriendelijk, behulpzaam en snel.

Waar ik ook erg blij en tevreden mee was, is de snelheid waarmee alles gegaan is.

Kortom alles positief."

03-05-2012

 

Fred en Marie Maarschalk

"Mijn ervaring met Lommerhuizen is prima. Ik ben blij dat zij ons de mogelijkheid hebben gegeven om onze overwaarde te verzilveren. Meerdere mogelijkheden geprobeerd, dit was voor ons de beste oplossing."

09-01-2012

 

Geert-Jan en Evelien

"Goed, eerlijk en betrouwbaar.
We hadden er al een hele tijd onze bedenkingen over: wat te doen met de overwaarde van ons huis. Waarom kunnen wij daar niet van genieten?

Totdat wij via onze schoonzus met Lommerhuizen in contact kwamen. We hebben gelijk gebeld en een afspraak gemaakt. Ook hadden wij onze accountant bij alle gesprekken uitgenodigd. Onze contactpersoon heeft alle tijd genomen om ons alles duidelijk uit te leggen.

Na een aantal gesprekken was het ons duidelijk dat wij meer konden genieten van onze centjes. Onze accountant heeft alle contracten goed doorgenomen en was daar zeer tevreden over.

We waren erg tevreden met het contract en alle afspraken werden goed en snel afgehandeld. Als er iets niet duidelijk was, belden we even. Onze contactpersoon is altijd zeer attent, duidelijk en vriendelijk voor ons en onze accountant geweest."

"Geniet ook van uw overwaarde!"

"Lommerhuizen gevraagd, feest geslaagd!"

18-07-2011

 

Janine Hogendorp

"Wat een opluchting!

Mijn man en ik lagen in scheiding en ik wilde graag in het huis blijven wonen. Vooral voor de kinderen. Jammer genoeg kon ik nergens geld lenen. Gelukkig kwam een vriendin met Lommerhuizen, zo kon ik toch aan geld komen. Mijn kinderen en ik zijn erg blij met de situatie. Zij hebben hun vriendjes en vriendinentjes nog steeds lekker in de buurt. Ik heb mijn ex-man uit kunnen kopen en we hebben wat ruimte in de portemonnee, zo kan ik af en toe de kinderen een dagje mee uit nemen.

Er valt een last van mijn schouders! Lommerhuizen, dank je wel!"

11-05-2011

 

De heer Berkensteeg

"Een spaarrekening voor mijn kinderen, kleinkinderen en mezelf.

Ik heb altijd gezegd dat ik oud wilde worden in het huis waar ik met mijn vrouw gewoond heb. Hier hebben we een mooie tijd gehad en heb ik veel herinneringen aan ons en de kinderen. Inmiddels hebben de kinderen ook weer kinderen en wil ik iedereen wat geld toestoppen. Voor de spaarrekening!

Met Lommerhuizen heb ik daarom een aantal gesprekken gehad. Aangezien ik bijna mijn hypotheekschuld afbetaald heb, hield ik geld over. Mijn kinderen hadden nog niet eerder gehoord van Lommerhuizen en waren er in het begin erg op tegen. Ik heb ze meegenomen naar een paar gesprekken en ook zij kwamen tot de conclusie dat het een goede stap was.

Inmiddels ben ik in overleg met Lommerhuizen of ik gebruik kan maken van een extra service."

10-03-2011

 

 

Meer informatie

Wilt u kijken of u in aanmerking komt voor de diensten van Lommerhuizen? Klik dan hier om dit te berekenen.

Wilt u direct in aanmerking komen voor de diensten van Lommerhuizen? Klik dan hier om direct het aanvraagformulier in te vullen.

DZG 05 man en vrouw voor gebouw.jpg

home  |  aanvraag nieuwsbrief  |  contact  |  disclaimer